If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли значение от чипа колко коне качва или всички са едни и същи и колко качва определен чип (ако има такива)? Четох ,четох в раздела за тунинг ама нещо немога да задоволя въпросите си някой ако може да ми каже ще съм благодарен
Има ли значение от чипа колко коне качва или всички са едни и същи и колко качва определен чип (ако има такива)? Четох ,четох в раздела за тунинг ама нещо немога да задоволя въпросите си някой ако може да ми каже ще съм благодарен
има значение. не са едни и същи.
определен чип качва определени коне.
различните тунинг фирми предлагат различни по характеристика сетъпи. най-общо казано има сетъпи за намаляване на разхода, сетъпи изстискващи максимума без да се чупи чайника и златната среда между показатели и разход.
мда затова питах....защото поече от 9-10 не харчи мойта пък ми се струва повече от 170 коня...трябва да видя какъв точно е чип-а и да проверя какво прави точно...мерси
мда затова питах....защото поече от 9-10 не харчи мойта пък ми се струва повече от 170 коня...трябва да видя какъв точно е чип-а и да проверя какво прави точно...мерси
ми това не е много трудно ако имаш софтец.
сваля се чипа и се гледат картите спрямо оригинален чип и примерно спрямо много агресивен чип ...
я кажете някаква цена за чип да ми дигне с малко конето,но да намали разхода с много :P
Цената е около 200-250 лв може да очакваш резултати като тези http://www.digitaltuning.bg/products.php
Разход извън града и максимум до 0,5 л по малко и в града до 1,5 л повече
Питане към КГБ/Бобо и други, които са много навътре в мапинга.
При обороти на празен ход - 850 да ги кажем, мапинга различава ли се от оригиналния или има промени и при него?
При обороти на празен ход - 850 да ги кажем, мапинга различава ли се от оригиналния или има промени и при него?
Зависи как е направен
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Зависи как е направен
Благодаря ти за отговора.
А точно за празните обороти от какво зависи, какво може да се търси, за да се различава от оригиналния мапинг?
Цената е около 200-250 лв може да очакваш резултати като тези http://www.digitaltuning.bg/products.php
Разход извън града и максимум до 0,5 л по малко и в града до 1,5 л повече
Къде ги чипосват за 200-250 лв? В digitaltuning гледам е 700
И не разбрах, извън града спада разхода а в града качва с до 1,5л, така ли?
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Comment