Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип тунинг

Има ли значение от чипа колко коне качва или всички са едни и същи и колко качва определен чип (ако има такива)? Четох ,четох в раздела за тунинг ама нещо немога да задоволя въпросите си някой ако може да ми каже ще съм благодарен
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Re: Чип тунинг

Първоначално публикувано от jimmyfloyd
    Има ли значение от чипа колко коне качва или всички са едни и същи и колко качва определен чип (ако има такива)? Четох ,четох в раздела за тунинг ама нещо немога да задоволя въпросите си някой ако може да ми каже ще съм благодарен
    има значение. не са едни и същи.
    определен чип качва определени коне.
    различните тунинг фирми предлагат различни по характеристика сетъпи. най-общо казано има сетъпи за намаляване на разхода, сетъпи изстискващи максимума без да се чупи чайника и златната среда между показатели и разход.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

мда затова питах....защото поече от 9-10 не харчи мойта пък ми се струва повече от 170 коня...трябва да видя какъв точно е чип-а и да проверя какво прави точно...мерси

Comment

Първоначално публикувано от jimmyfloyd
        мда затова питах....защото поече от 9-10 не харчи мойта пък ми се струва повече от 170 коня...трябва да видя какъв точно е чип-а и да проверя какво прави точно...мерси
        ми това не е много трудно ако имаш софтец.
        сваля се чипа и се гледат картите спрямо оригинален чип и примерно спрямо много агресивен чип ...
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

утре ще видя мерси

Comment

Какво стана с измерванията колега? Колко коня се оказа дзвера?
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

каза ми повече от 180 ама нещо невярвам единстевния начин да се провери точно е с дино тест...а немисля да набутвам грешни пари за такъв

Comment

ya kaji 4e sum se zapalil za 4ip-kude gi pravyat tiya 6turotii a?

Comment

я кажете някаква цена за чип да ми дигне с малко конето,но да намали разхода с много :P

Comment

ми при тебе няма шанс само при нафталина става тая шмекерия

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                      я кажете някаква цена за чип да ми дигне с малко конето,но да намали разхода с много :P
                      Цената е около 200-250 лв може да очакваш резултати като тези
                      http://www.digitaltuning.bg/products.php
                      Разход извън града и максимум до 0,5 л по малко и в града до 1,5 л повече
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Питане към КГБ/Бобо и други, които са много навътре в мапинга.
                        При обороти на празен ход - 850 да ги кажем, мапинга различава ли се от оригиналния или има промени и при него?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от bo
                          При обороти на празен ход - 850 да ги кажем, мапинга различава ли се от оригиналния или има промени и при него?

Зависи как е направен
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Първоначално публикувано от bo

Зависи как е направен
                            Благодаря ти за отговора.
                            А точно за празните обороти от какво зависи, какво може да се търси, за да се различава от оригиналния мапинг?
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                              Цената е около 200-250 лв може да очакваш резултати като тези
                              http://www.digitaltuning.bg/products.php
                              Разход извън града и максимум до 0,5 л по малко и в града до 1,5 л повече
                              Къде ги чипосват за 200-250 лв? В digitaltuning гледам е 700
                              И не разбрах, извън града спада разхода а в града качва с до 1,5л, така ли?
                              Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                              Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Working...
                              X